"Ақмола облысы білім басқармасының Целиноград ауданы бойынша білім бөлімі Жарлыкөл ауылының жалпы орта білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа села Жарлыколь отдела образования по Целиноградскому району управления образования Акмолинской области"

Біздің әлеуметтік желілер

    

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

2024 -2025 жылдардағы асхананың мәзірі

Келісемін____________           Жеке кәсіпкер тамақтандырушы       Смагулова М.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдар атау

Шығуы 7-11 жас

Шығуы 11-15 жас

Шығуы 16-18 жас

Гуляш  ( сиыр еті)

75

75

100

Гарнир: бытырып піскен қарақұмық

100

130

150

Қант қосылған сүтпен шәй

200

200

200

Қара бидай наны

20

35

40

Бағасы:  645 тг

 

 

 

 

 

 

Обед

Выход 7-11 лет

Выход 11-15 лет

Выход 16-18 лет

Гуляш (говядина)

75

75

100

Гарнир: гречневая рассыпчетая

100

130

150

Чай с молоком и сахаром

200

200

200

Хлеб ржаной/ пщеничный

20

35

40

  •  

 

 

 

 

Келісемін___________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектебінің медицина қыметкері Касенова Ж.Н

«___»____2024ж

 

 

 

 

КҮНДЕЛІКТІ

АС МӘЗІРІ

Бірінші апта

Дүйсенбі

 

 

 

Первая неделя

Понедельник

 

 

 

 

 

 

Бекітемін __________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектеп директоры            Жакупов Е.Ж

«___»____2024ж

 

 

Келісемін____________           Жеке кәсіпкер тамақтандырушы       Смагулова М.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдар атау

Шығуы 7-11 жас

Шығуы 11-15 жас

Шығуы 16-18 жас

Балғын қызанақ пен қиярдан салат

60

100

100

Құс етінен жасалған үй қуырдағы (жаркое)

200

200

250

Жидек жемістерінен жасалған кисель

200

200

200

Қара бидай наны

20

35

40

Бағасы:  645 тг

 

 

 

 

Обед

Выход 7-11 лет

Выход 11-15 лет

Выход 16-18 лет

Салат из свежих помидоров и огурцов

60

100

100

Жаркое по-домашнему их птицы

200

200

250

Кисель из плодов, ягод

200

200

200

Хлеб ржаной/ пщеничный

20

35

40

  •  

 

 

 

 

 

Келісемін___________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектебінің медицина қыметкері Касенова Ж.Н

«___»____2024ж

 

 

 

 

КҮНДЕЛІКТІ

АС МӘЗІРІ

Бірінші апта

Сейсенбі

 

 

 

Первая неделя

Вторник

 

 

 

 

 

Бекітемін __________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектеп директоры            Жакупов Е.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Келісемін____________           Жеке кәсіпкер тамақтандырушы       Смагулова М.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдар атау

Шығуы 7-11 жас

Шығуы 11-15 жас

Шығуы 16-18 жас

Ет фрикаделькалары (үрмелі)/ қызыл негізгі тұздық

60/20

90/20

120/20

Гарнир: макароны пісірілген сары майымен

100

130

150

Сыр порциямен

20

20

20

Кептірілген жеміс жасалған компот

200

200

200

Қара бидай наны

20

35

40

Бағасы:  645 тг

 

 

 

 

Обед

Выход 7-11 лет

Выход 11-15 лет

Выход 16-18 лет

Тефтели мясные (духовые)/ соус красный основной

60/20

90/20

120/20

Гарнир: макароны/ отварные с маслом слиыочным

100

130

150

Сыр порциями

20

20

20

Компот из смеси сухофруктов

200

200

200

Хлеб ржаной/ пщеничный

20

35

40

  •  

 

 

 

Келісемін___________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектебінің медицина қыметкері Касенова Ж.Н

«___»____2024ж

 

 

 

 

КҮНДЕЛІКТІ

АС МӘЗІРІ

Бірінші апта

Сәрсенбі

 

 

Первая неделя

Среда

 

 

Бекітемін __________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектеп директоры            Жакупов Е.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

Келісемін____________           Жеке кәсіпкер тамақтандырушы       Смагулова М.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдар атау

Шығуы 7-11 жас

Шығуы 11-15 жас

Шығуы 16-18 жас

Сәбіз салаты сырмен

60

100

100

Сиыр еті сорпа фрикадельками

200/35

250/35

250/35

Сары май

20

20

20

Алма

100

100

100

Ара бал

10

10

10

Қара шай қантпен

200

200

200

Қара бидай наны

20

35

40

Бағасы:  645 тг

 

 

 

 

Обед

Выход 7-11 лет

Выход 11-15 лет

Выход 16-18 лет

Салат из моркови с сыром

60

100

100

Суп с фрикадельками  из говядины

200/35

250/35

250/35

Масло сливочное

20

20

20

Яблоко

100

100

100

  • ёд

10

10

10

Чай черный с сахаром

200

200

200

Хлеб ржаной/ пщеничный

20

35

40

  •  

 

 

 

Келісемін___________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектебінің медицина қыметкері Касенова Ж.Н

«___»____2024ж

 

 

 

 

КҮНДЕЛІКТІ

АС МӘЗІРІ

Бірінші апта

Бейсенбі

 

 

Первая неделя

Четверг

 

 

 

Бекітемін __________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектеп директоры            Жакупов Е.Ж

«___»____2024ж

 

 

Келісемін____________           Жеке кәсіпкер тамақтандырушы       Смагулова М.Ж

«___»____2024ж

 

 

 

 

 

 

 

 

Тағамдар атау

Шығуы 7-11 жас

Шығуы 11-15 жас

Шығуы 16-18 жас

Ет кеотлеттері (үрмелі)/ қызыл негізгі тұздық

50/20

75/20

100/20

Гарнир: картоп езбесі/ сары майы

100

130

150

Жеміс шырыны

200

200

200

Ватрушка ірімшікпен

60

80

80

Қара бидай наны

20

35

40

Бағасы:  645 тг

 

 

 

 

Обед

Выход 7-11 лет

Выход 11-15 лет

Выход 16-18 лет

Котлеты мясные (духовые) / соус красный основной

50/20

75/20

100/20

Гарнир: картофельное пюре/ масло сливочное

100

130

150

Сок фруктовый

200

200

200

Ватрушка с творогом

60

80

80

Хлеб ржаной/ пщеничный

60

80

80

  •  

 

 

 

 

Келісемін___________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектебінің медицина қыметкері Касенова Ж.Н

«___»____2024ж

 

 

 

 

КҮНДЕЛІКТІ

АС МӘЗІРІ

Бірінші апта

Жұма

 

 

Первая неделя

Пятница

 

 

 

 

Бекітемін __________                «Жарлыкөл ауылы ЖОББМ» КММ мектеп директоры            Жакупов Е.Ж

«___»____2024ж

 

Жаңартылған күні: 08.09.2024 00:43
Құрылған күні: 08.09.2024 00:44

Текст